Wij gaan er natuurlijk vanuit dat u tevreden bent met onze producten, maar helaas kan het wel eens zo zijn dat er iets tegenvalt of iets mis is gegaan met de verzending. Indien u een product wilt retourneren, dient u het volgende formulier uit te printen en mee te zenden met uw retourverzending.

Lifestyle & Kids retourformulier

Retourneren en ruilen

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:
Lifestyle & Kids
Industrieweg 112
2651 BD Berkel en Rodenrijs

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. Houdt er rekening mee dat als de producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen.

Terugbetaling ontvangen

Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

rex london kinderparaplu