Retourneren en ruilen

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in, deze kunt u hier vinden en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:
Lifestyle & Kids
Industrieweg 112
2651 BD Berkel en Rodenrijs

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. Houdt er rekening mee dat als de producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen.

Terugbetaling ontvangen

Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

Garantie

Wij adviseren onze klanten om alle artikelen binnen zeven dagen te controleren. Controleert u het aantal en de kwaliteit van het artikel. Mocht er iets niet juist zijn stuur dan een e-mail naar info@lifestyle-kids.nl onder vermelding van uw ordernummer. Als het product terug gestuurd moet worden dan verstrekken wij u een retourlabel. De garantie is niet geldig als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als u of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel is gebruikt voor een doel waarvoor het niet is bestemd.

Bent u niet tevreden over het product of is er een probleem dan horen wij dat graag. Zo kunnen we aan een oplossing werken!

Informatie

Lifestyle & Kids
Kvk nummer: 71779930

E-mail: info@lifestyle-kids.nl
Telefoonnummer: 06-83117615 / 06-42911857

BTW: NL8588.46.159.B.01
Rekeningnummer: NL24INGB0008318793

Lifestyle & Kids (Alleen op afspraak)
Industrieweg 112
2651 BD Berkel en Rodenrijs

Cosy & Trendy